Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει κι αυτός πολλά να προσφέρει

Έχει κι αυτός πολλά να προσφέρει

kipello-karmio-2-29


Μετά τον τραυματισμό του Μίκαελ Ποτέ, το κενό που αφήνει στο σκοράρισμα ο άσσος από το Μπενίν, καλούνται να καλύψουν οι Γκαρσία, Σκέμπρι και Ρουσιάς. Λόγω εμπειρίας και βιογραφικού, το φως των προβολέων πέφτει στους πρώτους δύο, η πραγματικότητα όμως είναι πως θα κληθεί και ο Ονησίφορος να προσφέρει και έχει να δώσει πολλά.

Το βέβαιο είναι πως ο άσσος από το Παραλίμνι έχει το γκολ στο αίμα του. Και εξαφανισμένος να είναι ένα ματς, αν βρει την ευκαιρία θα την αξιοποιήσει. Σήμερα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο 45λεπτο που αγωνίστηκε, συνδυάστηκε πολλές φορές με κλειστά μάτια με το Σκέμπρι και πέτυχε δυο όμορφα γκολ. Γενικότερα έκανε μια μεστή εμφάνιση και φώναξε παρόν τώρα που θα τον χρειαστεί η ομάδα.

Είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, είναι δεδομένο πως απόντος του Ποτέ, θα έρθει η ώρα του Ονησίφορου. Επειδή σχεδόν όλοι οι Κύπριοι που έκαναν καριέρα στην Κύπρο μια τέτοια συγκυρία εκμεταλλεύτηκαν, καλά κάνει και ο Όνη να είναι έτοιμος να δείξει το killer instict του στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια.