Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποστολή εξετελέσθη, τώρα ΑΕΛ

Αποστολή εξετελέσθη, τώρα ΑΕΛ

das-ermis-omo53-leo


Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα και χωρίς να ανησυχήσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 0-5 την φιλότιμη Καρμιώτισσα και πέρασε στους 4 του κυπέλλου. Η πραγματικότητα είναι πως στο Ηλίας Πούλλος, δεν θα σκεφτούν ούτε για μια μέρα το χθεσινό ματς, μιας και ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά, αρχίζοντας από το ντέρμπι στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ.

Η χθεσινή νίκη και η άνεση με την οποία ήρθε αυτή, θα βοηθήσουν πάντως την ομάδα να ηρεμήσει και να πάει με καθαρό μυαλό στο ντέρμπι. Από τη Κυριακή και τα όσα οδήγησαν στην ήττα από τον Απόλλωνα, ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα έμοιαζε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Καλό το πάθος, καλό το πείσμα, χρειάζεται όμως και νηφαλιότητα στο ποδόσφαιρο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο ματς σκεπτόμενη οτιδήποτε άλλο από εκείνο, θα τα βρει σκούρα.

Αφήνουμε πίσω μας το χθεσινό ματς λοιπόν, αφήνουμε πίσω μας και τον Απόλλωνα. Πάμε στο Τσίρειο να πάρουμε το τρίποντο, να εκμεταλλευτούμε το όποιο αποτέλεσμα του ντέρμπι των πρωτοπόρων και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.