Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελικός είναι μόνο για αυτούς

Τελικός είναι μόνο για αυτούς

pod-omo-ael272


Σημαντικό το ματς του Σαββάτου δεν λέμε. Μπορεί να παίξει ρόλο στη διαμόρφωση της πρώτης εξάδας, είτε αυτό στο τέλος μα αφορά είτε όχι. Τελικός όμως το παιχνίδι, είναι μόνο για την ΑΕΛ, όσο κι αν επιχειρούν κάποιοι να μας πείσουν πως ο κίνδυνος είναι προ των πυλών. Για να κινδυνέψει πραγματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να κάνει όλες τις λάθος κινήσεις και δεν δείχνει καμιά διάθεση ή πρόθεση να το πράξει. Πάει στη Λεμεσό να κάνει το παιχνίδι της και να φύγει με το τρίποντο

Πριν λοιπόν να αρχίσουν τα μαθηματικά, τα αν και οι πράξεις, ας θυμόμαστε πως το ντέρμπι με την ΑΕΛ εξαρτάται πρώτιστα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες, είναι και αυτή που έχει λιγότερη πίεση αφού η ομάδα της Λεμεσού θέλει μόνο νίκη και μάλιστα με σκορ. Ούτε για εφησυχασμό βέβαια δεν υπάρχει χώρος, γιατί στα ντέρμπι όλα γίνονται. Αλλά ας μην βάζουμε περισσότερη πίεση στον εαυτό μας από όση χρειάζεται.

Όπως εξελίσσεται φέτος το πρωτάθλημα, οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ 5 ομάδων, αυτών που καταλαμβάνουν τι θέσεις 3-7, είναι πολύ μικρές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που υπάρχει ακόμα και πιθανότητα ο 3ος να βρεθεί 7ος. Έχουμε όμως το πάνω χέρι, έχουμε και καλύτερη ομάδα. Ας κάνουμε λοιπόν σενάρια σκεπτόμενοι το ποτήρι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο.