Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πώς θα παρατάξει μπροστά την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Καϊάφας;

Πώς θα παρατάξει μπροστά την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Καϊάφας;

kaz-kosmos-doxa357-akis-garcia


H OMONOIA έχει αρκετές απουσίες, οι μαζεμένες όμως ήρθαν στην μεσοεπιθετική γραμμή. Από τους 4 που ξεκινούσαν συνήθως -Ασσίς, Ποτέ, Κιρμ, Ρούμπιο- μόνο ο Σλοβένος είναι διαθέσιμος και ο Καϊάφας καλείται να βρει τη λύση. Τον τελευταίο καιρό έχει καθιερώσει τον Κριστοβάο Ράμος επιτελικό και η λογική λέει πως θα τον διατηρήσει στην εντεκάδα. Από κει και πέρα όμως;

Ξεκινάμε από τον αντι-Ποτέ. Για τη θέση ο Καϊάφας έχει τρεις υποψήφιους, κανένας εκ των οποίων δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Ποτέ. Ο πρώτος είναι ο Ρομπέρτο Γκαρσία. Ο Ισπανός κάνει πολλές δουλειές μες το γήπεδο, μοιάζει με δεκάρι-φορ, σίγουρα όμως δεν βλέπει δίκτυα όσο ο άσσος από το Μπενίν. Η ικανότητα του να ανοίγει χώρους για τους άλλους, τον κάνει πάντως φαβορί για τη θέση.

Δεύτερη επιλογή, ο Αντρέ Σκέμπρι. Δεν είναι παίκτης του κουτιού, είναι πιο ευέλικτος. Θα είναι σίγουρα στην εντεκάδα, είτε σαν φορ, είτε σαν επιτελικός, είτε στο φτερό. Με δεδομένες τις υπόλοιπες απουσίες, πιο πιθανό είναι να τον δούμε σαν αντι-Ασσίς, ή στο φτερό. Τέλος είναι και ο Ρουσιάς. Ο Παραλιμνίτης φορ δεν είναι τόσο δυναμικός όσο ο Ποτέ, είναι όμως δεινός εκτελεστής.

Τα όσα αναφέραμε πιο πάνω, επηρεάζουν όπως καταλάβατε και τον αντι-Ασσίς, αλλά και τον αντι-Ρούμπιο. Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, θεωρούμε πιθανότερη τετράδα τους Κιρμ, Σκέμπρι, Ράμος και Γκαρσία. Θέση διεκδικούν όμως και οι Ρουσιάς, Δημητρίου, Φοφανά.