Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποφασισμένη να περάσει τις εξετάσεις

Αποφασισμένη να περάσει τις εξετάσεις

kipello-karmio-2-24


Από την ήττα κόντρα στην Ανόρθωση αρχές Δεκεμβρίου 2014, μέχρι την ήττα από τον Απόλλωνα, τέλος Ιανουαρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ ομολογουμένως είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Ήταν κοινά αποδεκτό, πως παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και έχει όλη τη διάθεση να το κυνηγήσει. Από τη στιγμή όμως που ήρθε η ήττα από την ομάδα της Λεμεσού, έχει αρχίσει “σεναριολογία” για το πως μπορεί να μείνει εκτός πρώτου γκρουπ η ομάδα μας. Λες και οι τελευταίοι μήνες δεν έγιναν ποτέ.

Ας προσεγγίσουμε το παιχνίδι, σαν εξετάσεις λοιπόν. Σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουμε τέρμα μια και καλή στα σενάρια και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι πριν μια εβδομάδα έλεγαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Δεν διαγράφονται τα όσα πέτυχε η ομάδα του Κώστα Καϊαφα επειδή ο Βασίλη Δημητρίου και ο Αντώνης Χριστοδούλου “δεν είδαν” τις πεναλτάρες της ομάδας μας. Να δείξουμε όμως στο γήπεδο πόσο μας αδικούν αυτές οι συζητήσεις. Να αποδείξουμε εκεί που πρέπει πόσο καλοί είμαστε σαν ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε μέσα στο 2015 να κερδίσει τον κόσμο της, μέσω της απόδοση της. Η ήττα έφερε φυσιολογικά ανησυχία αλλά όχι πανικό. Το Σάββατο η ομάδα μας πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, να πάρει το τρίποντο και να αρχίσει να στοχεύει ξανά ψηλά. Στο χέρι της είναι.