Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ιακώβου: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε» (Video)

Ιακώβου: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε» (Video)

Futsal-ENP (17)


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε μετά τη χθεσινή νίκη της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κωνσταντίνος Ιακώβου. Ο μικρός ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ένα εκ των οποίων από την περιοχή μας μετά από κλέψιμο και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης.

Προσγειωμένο φάνηκε στις δηλώσεις του το Κωτσούι, που σε κάθε αγώνα τα δίνει όλα για την ομάδα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο. Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Omonoianews.

Για το χθεσινό αγώνα: «Η ΕΝΠ ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας, με σωστή τακτική καταφέραμε να προηγηθούμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και προχωρούμε».

Για τη συνέχεια: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες και ειδικά στην έδρα της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο νικητής θα κριθεί στο γήπεδο, τα λόγια δεν αρκούν για αυτό θα μιλήσουμε στον αγωνιστικό χώρο».