Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη με ανατροπή για τους μικρούς

Νίκη με ανατροπή για τους μικρούς

U13a-VSapoel (80)


Με ανατροπή του σκορ και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 στο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ (Α) U13 επιβλήθηκε τελικά με 3-2 του Χαλκάνορα στην τελευταία αγωνιστική στο Β΄όμιλο και πλέον έχει μπροστά της αγώνες μπαράζ για πρόκριση στο πρωτάθλημα Elite.

Ενημέρωση: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

H ομάδα μας κέρδισε τον Χαλκάνωρα στα πλαίσια του πρωταθλήματος u-13 με σκορ 3-2.

Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος για την ομάδα μας η οποία θα κυνηγήσει την πρόκριση της στο πρωτάθλημα Elite σε αγώνα μπαράζ.Αντίθετα για τους αντιπάλους είχε ιδιαίτερη σημασία αφού ακόμη και με ισοπαλία θα κατακτούσαν την 3η θέση που οδηγεί στο πρωτάθλημα Premier.

O Xαλκάνωρας μπήκε στο αγώνα με πιο πολύ πάθος και θέλησε με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο να αιφνιδιάσει.Πράγμα που κατάφερε αφού είχε προηγηθεί με 0-2 σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας έχασε τον αμυντικό Γιώργο Παπαθανασίου και τον τερματοφύλακα της Παντελή Βασιλείου με τραυματισμούς έπειτα από συγκρούσεις με αντίπαλους.Ευτυχώς τους αντικατέστησαν επάξια τόσο ο Γιώργος Κακουλλής όσο και ο πιο μικρός ηλικιακά τερματοφύλακας Στυλιανός Κωνσταντινίδης ο οποίος πραγματοποίησε το ντεπούτο του με την ομάδα.

Στην επανάληψη λοιπόν η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να παλέψει τον αγώνα.Μείωσε αρχικά με σουτ έξω από την περιοχή του πολύ καλού Ιάσονα Ορφανίδη και ισοφάρισε 15 λεπτά πριν το τέλος με πανομοιότυπο τρόπο και πάλι με τον ίδιο παίκτη.

Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης. Η ομάδα μας ήταν τελικά αυτή που τα κατάφερε αφού τρία λεπτά πριν το τέλος έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια ο Γιάγκος Κωνσταντίνου βρήκε στην περιοχή τον Ανδρόνικο Κακουλλή ο οποίος σέρβιρε με την σειρά του στον επερχόμενο Παναγιώτη Γεωργίου που έγραψε με ωραία πλάσα το τελικο Ομόνοια-Χαλκάνωρας 3-2.