Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βαριά φανέλα, όσες κι αν είναι οι απουσίες

Βαριά φανέλα, όσες κι αν είναι οι απουσίες

pod-ael-tsirio-b56


Τόσο πολλές και σημαντικές ήταν οι απουσίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Τσίρειο, που η στοιχηματική απόδοση της έφτασε το 4.50. Τελικά όχι μόνο πήρε το τρίποντο, το έκανε και δίκαια. Όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν πλήρως στα όσα τους ζητήθηκαν, εφάρμοσαν σχεδόν στην εντέλεια το πλάνο του Καϊάφα και έφυγαν από τη Λεμεσό με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές τους.

Η φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ βαριά, όσες κι αν είναι οι απουσίες. Όποιοι και όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδας, δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως και να παλεύουν για αυτή. Η σημερινή εμφάνιση ήταν απόδειξη προς όλους εκείνους που θέλουν να μας δουν να αποτυγχάνουμε, πως θα μας έχουν στα πόδια τους για πάντα. Όλη τη βδομάδα έκαναν όνειρα και αναπαρήγαγαν πως θα μείνουμε εκτός εξάδας, πήραν την απάντηση τους στο γήπεδο.

Το επόμενο Σάββατο, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το Αποέλ. Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι βασικοί, αυτή είναι δουλειά του Καϊάφα. Ξέρουμε πως αν συμπεριφερθούν και πάλι σαν παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν βάλουν όλο αυτό το πάθος και τη θέληση, έχουν πολλές πιθανότητες να βγουν νικητές.