Home SPORTS NEWS «Αιώνια» μάχη! (videos)

«Αιώνια» μάχη! (videos)

pso-vd-oly


Τα βλέμματα και την προσοχή των φίλων του ποδοσφαίρου τραβάει η Λεωφόρος στην 25η στροφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και φαβορί στο αιώνιο ντέρμπι… δεν υπάρχει. Το τριφύλλι έχει καταφέρει με τα τελευταία πετυχημένα αποτελέσματα να βρεθεί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Από την άλλη μεριά οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ και έχουν βάλει για καλά πλώρη για το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Η νίκη είναι δεδομένα το ζητούμενο και για τους δύο, κανένας δεν βολεύεται με την ισοπαλία, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και για λόγους ουσίας.

Για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό μία νίκη σήμερα στην «αιώνια» μάχη, θα τον φέρει σε απόσταση βολής και θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Θα προκαλέσει τριγμούς στον αντίπαλο που θα νιώθει την… καυτή ανάσα του Παναθηναϊκού και δεν θα του δώσει το δικαίωμα στο λάθος. Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο στη συνέχεια τη ςκούρσας της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά, με τον Περέιρα στον πάγκο έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει την ποιότητα. Προέρχεται από μία ήττα στην Ουκρανία από την Ντνίπρο που του έβαλε πλέον «δύσκολα» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, στο Europa League. Μία νίκη σήμερα στη Λεωφόρο ουσιαστικά βάφει «κόκκινο» το πρωτάθλημα και τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο. Στο γήπεδο της Λεωφόρου θα βρεθεί και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει δύσκολα με 1-0 με το γκολ του Αυλωνίτη στο 59′.

Έτσι και σήμερα, με την ευχή να κυλήσουν όλα ομαλά, αναμένεται μία «αιώνια» μάχη!

Θυμηθείτε παλαιότερα ντέρμπι στη Λεωφόρο:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr