Home SPORTS NEWS Ματσάρα και ανατροπή η Σοσιεδάδ (video)

Ματσάρα και ανατροπή η Σοσιεδάδ (video)

sosiedad


Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στο «Ανοέτα» και η Ρεάλ Σοσιεδάδ να φτάσει στην νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 με γκολ στο τέλος κόντρα στην Σεβίλλη (είχε και δοκάρι) για την 24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ έχανε με 2-3 στο 78’! Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες, μετά από σερί 0-2-1 και ανέβηκαν στους 27 βαθμούς, κρατώντας την απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Οι Ανδαλουσιάνοι με τρεις ήττες (1-0-3) στα τέσσερα τελευταία τους είναι πλέον στο -5 από την Βαλένθια και την 4η θέση!

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Η Σοσιεδάδ άνοιξε το σκορ στο 16’, με τον Αγκιρέτσε. Η Σεβίλλη στην συνέχεια έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε για την ισοφάριση. Τελικά, το 1-1 έγινε 43’ με κεφαλιά του Κολοτζιέτζακ μετά από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι…

Η Σοσιεδάδ πήρε προβάδισμα και πάλι στο 47’, όταν ο Τρεμουλινάς ανέτρεψε τον Κανάλες εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Τσάβι Πριέτο ευστόχησε, κάνοντας το 2-1. Η Σεβίλλη στη συνέχεια πίεσε. Στο 56’ είχε δοκάρι με τον Καρίσο και στο 68’ με κεφαλιά του Μπάκα ισοφάρισε σε 2-2. Στο 78’ η φιλοξενούμενη κατάφερε να πάρει αυτή το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκαμεϊρό.

Τελικά, η Σοσιεδάδ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να πάρει τη μεγάλη νίκη. Το 3-3 έγινε στο 83’ μετά από αυτογκόλ του Αρίμπας σε φάση διαρκείας με την γηπεδούχο να πιέζει…Στις καθυστερήσεις οι Βάσκοι κατάφεραν να πάρει και τη νίκη, όταν ο Τσάβι Πριέτο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μετά από κόρνερ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Το κόρνερ προήλθε από απόκρουση του Σέρχιο Ρίκο, μετά από πολύ ωραίο σουτ…
Οι συνθέσεις
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ζαλδούα, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα (81′ Φινμπόγκασον), Γκρανέρο, Ρούμπεν Πάρδο, Τσάβι Πριέτο, Κανάλες (78′ Ερβίας), Αγκιρέτσε, Κάστρο (89′ Μπεργκάρα).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Φιγκέιρας, Αρίμπας, κολοτζιέτσακ, Τρεμουλινάς, Καρίσο, Ιμπόρα (65′ Σουάρες), Βιδάλ, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (46′ Βιτόλο), Μπάκα (70′ Γκαμεϊρό).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr