Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

pod-omonia-apoel238


Δευτέρα σήμερα και παρότι αργία, μας βάζει στην εβδομάδα του αιώνιου ντέρμπι. Οι δυο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επισήμως, κυνηγάνε διαφορετικούς στόχους, όμως σε απόδοση δεν απέχουν και πολύ. Ίσως μάλιστα αυτός που κυνηγάει να παίζει και καλύτερα. Όλα δείχνουν πως πάμε σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι, πραγματική μάχη των μαχών. Και η πράσινη οικογένεια είναι έτοιμη.

Είναι καταρχάς συνειδητοποιημένη η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια. Συνειδητοποιημένη πως είναι ένα αιώνιο ντέρμπι το οποίο θέλουμε, αλλά οι στόχοι των δυο ομάδων είναι διαφορετικοί. Εμείς αν χάσουμε, συνεχίζουμε. Αυτοί αν χάσουν, ίσως και να πανικοβληθούν. Αν θα μας επιτραπεί να κάνουμε ξανά όνειρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα και με νίκη. Βλέπουμε απλά κάθε εβδομάδα ξεχωριστά τα παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα λέει Αποέλ. Πάμε να το πάρουμε και μετά συνεχίζουμε.

Τα πιο πάνω βέβαια, δεν αφαιρούν από τη σημασία του ντέρμπι για όλους μας. Είναι ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ και το θέλουμε, πρώτα για το γόητρο και μετά για όλα τα άλλα. Απλά φέτος ξέρουμε πως δεν χρειάζεται να το ανάξουμε σε κάτι περισσότερο από ένα αιώνιο. Είμαστε καλύτεροι, πάμε να το πάρουμε. Τόσο απλά.