Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα στους μικρούς

Τα αποτελέσματα στους μικρούς

U17-VsOmonoiaAradippou (13)


Με απολογισμό που δεν μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους πέρασε ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με τις ομάδες τις ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο. Ελπίδες για κάποιο τίτλο λιγοστεύουν στους Νέους, ενώ για τους Παίδες U17 έχουν χαθεί προ πολλού, αν και το τονίζουμε στην αρχή της χρονιάς και οι δύο προπονητές των ομάδων δηλώνουν πως οι στόχοι είναι άλλοι. Οι μικροί στους U13 και U15 πήραν πρόκριση στην επόμενη φάση και εκεί θα δούμε εάν υπάρχουν ελπίδες για κάποιο τίτλο φέτος.

Τέλος των υποχρεώσεων για τις δύο ομάδες κάτω των 13 ετών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 να έχει αγώνες μπαράζ πλέον για πρόκριση στο Πρωτάθλημα Ελιτ, με τη θέση της στο Πρέμιερ να είναι σίγουρη. Οι μικρότερη μας ομάδα πλέον θα συνεχίσει με φιλικά και προπονήσεις, με το στόχο της παρουσίας και μόνο να έχει επιτευχθεί. Δεν αγωνίστηκαν οι παίδες U15 και έτσι ξεκουράστηκαν για το δύσκολο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, που με νίκη τους κλειδώνουν την 1η θέση στον όμιλο Λευκωσίας και συνεχίζουν στο Πρωτάθλημα Ελιτ.

Ακόμη μια αγωνιστική με καλή παρουσία για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 που συνέχισε το αήττητο σερί με νίκη και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς. Οι πράσινοι  δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να έχουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπό αγώνα με αγώνα και έχουν βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, με τον προπονητή τους να περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα. Ήττα δυστυχώς που την αφήνει και πάλι πίσω στη βαθμολογία υπέστη η ομάδα Νέων του τριφυλλιού. Μετά τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι και τη μείωση από την κορυφή έρχεται ήττα και μας ρίχνει πάλι στο -8 και κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολο όσον αφορά τον τίτλο.

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 ΟΜΟΝΟΙ (Β) – Χαλκάνορας 3-2

U13 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Α) 6-0

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άδωνις Ιδαλίου 3-0 χωρίς αγώνα

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 4-1

U21 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-3