Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μυαλό μας μόνο στο γήπεδο

Το μυαλό μας μόνο στο γήπεδο

pod-omonia-apoel255


Έχουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μια καταπληκτική ιδιότητα, πριν από ντέρμπι να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο πλην του γηπέδου. Πάντα κάτι θα βρούμε, το οποίο να αποσπά την προσοχή μας από εκείνο που πραγματικά μετράει, το αγωνιστικό. Σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε, έχουμε καλύτερη ομάδα και πρέπει με καθαρό μυαλό, να πάμε στο ντέρμπι και να πάρουμε τη νίκη.

Ξεκινάμε με το κεφάλαιο διαιτησία. Δεν υπάρχει άτομο ανά το παγκύπριο που να μην ξέρει τα συναισθήματα της ηγεσίας των διαιτητών για την ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλωστε τα ακούσαμε όλοι και στις ηχογραφήσεις για τους “κουμμούναρους”. Αυτό όμως δεν είναι θέμα των παικτών και δημόσιες δηλώσεις που προδικάζουν πως θα αδικηθούμε, δεν τους βοηθάει να πάνε στο γήπεδο με καθαρό μυαλό. Ας τους βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν, όχι να δίνουμε εκ των προτέρων άλλοθι για το ενδεχόμενο ήττας. Έτσι κι αλλιώς, από τη διαιτησία δεν θα προστατευτούμε με δημόσιες δηλώσεις, ούτε κερδίζουμε πλέον τις εντυπώσεις με αυτές.

Από κει και πέρα, προέκυψαν και άλλα. Ο Οικονομίδης έχει συμβόλαιο άλλα 3 χρόνια με την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι χαρούμενος και το δείχνει μέσα στο γήπεδο κάθε εβδομάδα. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να ξέρουμε αυτή τη στιγμή και καμιά άλλη σκοτούρα δεν χρειάζεται να έχει στο μυαλό του ο Γιόγιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καμία θέση δεν πρέπει να πάρει επί του θέματος, όπως δεν πρέπει να δοθεί καμία συνέχεια, ούτε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε από οποιοδήποτε μέσο. Τόσα χρόνια, μυαλό δεν βάλαμε;