Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καταστρώνει το πλάνο του ο κόουτς

Καταστρώνει το πλάνο του ο κόουτς

kaz-kosmos-doxa388-raufman-kaiafas


Κόντρα στην ΑΕΛ, παρά τις πολλές απουσίες, το πλάνο του Κώστα Καϊάφα δούλεψε στην εντέλεια και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε από τη Λεμεσό με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα οι επιλογές είναι αυξημένες, αλλά και τα δεδομένα διαφορετικά. Ο κόουτς με τους συνεργάτες του μελετούν τον αντίπαλο και προσπαθούν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή εντεκάδα και τακτική, έτσι ώστε η ομάδα μας να βγει ξανά νικήτρια.

Τα ερωτηματικά είναι και αυτή την εβδομάδα αρκετά, τόσο για λόγους τακτικής όσο και λόγους ετοιμότητας. Ασσίς και Λομπιανίτσε είναι οι μόνοι παίκτες που επιστρέφουν σίγουρα και μπαίνουν καταρχάς εντεκάδα. Ο Νούνο είναι δεδομένο πως θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Ούτσα όμως, έχει πιθανότητες να παίξει κεντρικός αμυντικός αλλά και δεξιός μπακ, ανάλογα με την κατάσταση του Ρούνιε και την ετοιμότητα του Γκουλόν για παιχνίδι με ρυθμό σαν αυτό που έρχεται. Ο παρτενέρ του Οικονομίδη στον άξονα αφού αναφέραμε τον Γκουλόν, είναι ακόμα ένα από τα ζητήματα που ψάχνουν λύση. Μια επιλογή είναι ο Γάλλος, ενώ φαίνεται και πως οι Φυλακτού, Ρόντρι θα είναι επίσης διαθέσιμοι.

Από κει και πέρα, στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν είναι τα προβλήματα που δημιουργούν ερωτηματικά, αλλά οι πολλές επιλογές. Ο Γκαρσία πήγε περίφημα και λογικά ξεκινάει ξανά, εκτός κι αν ο Καϊάφας εκπλήξει με Σκέμπρι. Την εμπιστοσύνη του κόουτς έχει κερδίσει για τα καλά και ξεκινάει ξανά ο Κιρμ. Τέσσερις παίκτες λοιπόν, οι Ράμος, Σκέμπρι, Φοφανά και Δημητρίου, χτυπάνε τη θέση στο δεξί άκρο. Ποιος θα την κερδίσει, θα δούμε.

Τέλος, είναι και ο άσσος! Ο Γιωργαλλίδης λογικά θα παραμείνει βασικός, δεν αποκλείεται όμως ο Καϊάφας να δώσει ξανά ευκαιρία στο Μορέιρα.