Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και βάθος και ποιότητα

Και βάθος και ποιότητα

pod-ael-tsirio-b64


Πηγή: sigmalive.com

Επτά στο σύνολο απουσίες είχε η Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εκτός πλάνων για την τεχνική ηγεσία ήταν οι Λιοπλιανίτσε, Ασσίς, Ποτέ, Ρούμπιο, Ρόντρι, Φυλακτού και Ρούνιε.

Οι πέντε το τελευταίο διάστημα ήταν στη βασική ενδεκάδα (Λιοπλιανίτσε, Ασσίς, Ποτέ, Ρούμπι και Ρούνιε) οι δυο (Ρόντρι και Φυλακτού) λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός τις τελευταίες αγωνιστικές. Ή ακόμη και οι δυο ήταν από τις πρώτες αλλαγές του Κώστα Καϊάφα.

Αυτό από μόνο του και το ότι η Ομόνοια στο ντέρμπι με την ΑΕΛ πήρε ένα σπουδαίο διπλό λέει πολλά. Στις αρχές του πρωταθλήματος σχεδόν όλοι οι φίλοι της ομάδας έλεγαν πως η Ομόνοια δεν διαθέτει το βάθος και την ποιότητα για να υλοποιήσει τους στόχους τους. Αυτό το στοιχείο σιγά-σιγά άρχισε να ξεθωριάζει οι ποδοσφαιριστές που καλούνται από Κώστα Καϊάφα να αγωνιστούν ανταποκρίνονται και μάλιστα αρκετά.

Τον αγώνα με την ΑΕΛ άρχισαν οι Γιωργαλλίδης, Κυριάκου, Λεάντρο, Γκουλόν, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Δημητρίου Ράμος Κιρμ, Φοφανά Γκαρσία ενώ πέρασαν αλλαγή οι (67’ Σαμμούτης), (83’ Ρουσιάς) και (77’ Σκέμπρι). Στον πάγκο υπήρχαν επίσης οι Παναγή, Μορέιρα, Μουλαζίμης, Κονομής, Χαραλάμπους, Λουβαρής, και Παναγιώτου.

Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αφήνει τους ποδοσφαιριστές της σε εγρήγορση. Γιατί γνωρίζει πως όλο το διαθέσιμο ρόστερ θα χρειαστεί για να βγει η χρονιά. όπως φαίνεται οι νεαροί κερδίζουν το στοίχημα που έβαλαν οι ίδιοι με την τεχνική ηγεσία και αυτή με τη σειρά της προσπαθεί να δώσει την ευκαιρία σε όλους. Πάντως με αυτά που βλέπουμε ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να ρίξει στα βαθιά νεαρούς ποδοσφαιριστές φτάνει αυτοί να αποδείξουν πως συνεχίζουν την σκληρή δουλειά τόσο στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα.