Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεάντρο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο δημοφιλής ομάδα»

Λεάντρο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο δημοφιλής ομάδα»

pod-ael-tsirio-b38


Σε Μέσο της Ουγγαρίας μίλησε ο Λεάντρο Μαρκολίνι, που του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση για το επίπεδο του Κυπριακού Πρωταθλήματος σε σχέση με το αντίστοιχο της Ουγγαρίας. Ο Ουγγρο-Βραζιλιάνος παίκτης του τριφυλλιού λέει πως οποιαδήποτε από τις πρώτες έξι ομάδες της Κύπρου μπορεί να κατακτήσει το Ουγγρικό Πρωτάθλημα. Από την άλλη καμία Ουγγρική ομάδα δεν θα τα κατάφερνε στο Κυπριακό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πιο γρήγορο και διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, ενώ παρόλα τα οικονομικά προβλήματα έρχονται ποδοσφαιριστές από πολλές χώρες.

Ο Λέο ρωτήθηκε για την άποψη του όσον αφορά τα ταλέντα της χώρας που δεν υπάρχουν πολλά απαντώντας πως υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες δημιουργεί ένα κλίμα συνεχής κριτικής που δεν αφήνει τους παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση. Σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους που το πρόβλημα τους δεν είναι ούτε το ταλέντο και κάτι ποδοσφαιρικό αλλά η εξωγηπεδική τους ζωή που διαλύει καριέρες, αφού οι παίκτες δεν φέρονται επαγγελματικά.

Τώρα, για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λεάντρο, ο χρυσός σκόρερ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του τριφυλλιού, τονίζει ότι κατέκτησε τίτλους στην Κύπρο και πέρασε αξέχαστες στιγμές. Όσον για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον χαρακτήρισε φανταστικό λέγοντας ότι η ομάδα μας είναι η πιο δημοφιλής στο νησί.