Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στις οθόνες σας το ντέρμπι τίτλου

Στις οθόνες σας το ντέρμπι τίτλου

Volley-VsAEK tv


Τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2 θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 19:30 το παιχνίδι ΑΕ Καραβά – ΟΜΟΝΟΙΑ για την 4η αγωνιστική των Πλέι-οφ της Πετόσφαιρας. Είναι ντέρμπι τίτλου για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού εάν καταφέρει να δραπετεύσει με ένα καθαρό “διπλό”(0-3 ή 1-3) παράλληλα κατακτά και το πρωτάθλημα αφού θα ανοίξει την απόσταση στο +8 και με δύο αγωνιστικές να απομένουν δεν αρκούν για ανατροπή της κατάστασης.

Σε περίπτωση νίκης 2-3 για το τριφύλλι, η ομάδα μας θα χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και αυτό γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας η ΑΕΚ θα υπερτερεί στα σετ στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια. Φυσικά όλα αυτά είναι απλώς μαθηματικές πράξεις μέσα από προβλέψεις, σε τρεις ημέρες θα διεξαχθεί ο αγώνας και θα μάθουμε μια και καλή!

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα οι οπαδοί μας λόγω της απαγόρευσης φιλάθλων στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όμως όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους τον αγώνα μέσω του κρατικού σταθμού. Η μετάδοση θα αρχίσει λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.