Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κι αν κερδίσει;

Κι αν κερδίσει;

pod-ael-tsirio-b1


Το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει και στο μυαλό όλων μας είναι μόνο ένα πράγμα: η νίκη! Κάθε εβδομάδα αυτό θέλουμε βέβαια, το όνομα του αντιπάλου όμως δίνει επιπλέον κίνητρα και λόγους να θέλουμε το τρίποντο! Αλλάζει όμως κάτι πρακτικά αν κερδίσουμε, με δεδομένο πως η απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι εφτά βαθμοί;

Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα σε πολλά επίπεδα. Βαθμολογικά καταρχάς θα μειώσουμε στους τέσσερις με δέκα καυτά παιχνίδια να ακολουθούν! Όχι, δεν πρόκειται ούτε τότε να μιλήσουμε για τίτλο, θα έχουμε όμως επιβεβαιώσει πως όλα είναι πιθανά! Από κει και πέρα, το σημαντικότερο όφελος θα είναι η παρουσία του μεγάλου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πλέι οφ. Το σωματείο μας έχει μεγάλη ανάγκη – οικονομική και ηθική-  τον κόσμο και ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει μαγνήτη για τα επόμενα ματς! Τέλος, θα πανικοβληθούν οι αντιπάλοι! Ξέρουν όλοι τι πάει να πει δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τα πιο πάνω δεν αγχώνουν κανένα στην ομάδα μας, απλά δίνουν έξτρα λόγους να θέλουμε το τρίποντο. Η πίεση είναι όλη απέναντι και εκεί πρέπει να παραμείνει. Αυτοί παίζουν άλλωστε εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!