Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το Σάββατο η πρώτη μάχη για τους μικρούς

Το Σάββατο η πρώτη μάχη για τους μικρούς

U13a-VSapoel (57)


Αγώνα μπαράζ δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ομάδα City FSC, με το νικητή της αναμέτρησης να προχωρά στον επόμενο αγώνα μπαράζ που θα είναι κόντρα σε μια εκ των ΕΝ Παραλιμνίου – Αγία Νάπα. Στο βάθος η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Ελιτ που μια από τις τέσσερις ομάδες θα περάσει, με τις υπόλοιπες τρεις να συνεχίζουν στο Πρωτάθλημα Πρέμιερ.

Οι πράσινοι που τερμάτισαν στη 2η θέση στο Β’ όμιλο Λευκωσίας αντιμετωπίζουν την ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση στον Α’ όμιλο Λευκωσίας, με το παιχνίδι να μην έχε φαβορί. Η ομάδα του Άντρου Αυλωνίτη θέλει τη νίκη για να ελπίζει για το Ελίτ εκεί όπου θα βρίσκονται οι οκτώ κορυφαίες ομάδες της ηλικίας και θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Σε περίπτωση που η ομάδας μας δεν καταφέρει να προκριθεί δεν θα είναι αποτυχία αφού θα συνεχίσει στο Πρέμιερ, εκεί όπου επίσης θα αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες και θα διεκδικήσει τίτλο. Ο αγώνας μπαράζ είναι μονός σε ουδέτερο γήπεδο και θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 9 το πρωί στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Την ίδια ημέρα και ώρα θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις:

Για το Ελίτ: 

Γήπεδο ΘΟΪ Λακατάμιας
City – Ομόνοια (1)

Γήπεδο Αχυρώνα Λιοπετρίου
ΕΝ Παραλιμνίου (2) – Αγία Νάπα

Για το Πρέμιερ:

Γήπεδο Κύκκου
ΑΠΟΕΛ (2) – ΘΟΪ ΛακατάμιαςΚοινοτικό Στάδιο

Γήπεδο Ανόρθωσης – Κελλιά
Ανόρθωση (2) – Ανόρθωση (1)

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε ακόμη: Οι μάχες για πρόκριση σε Ελίτ και Πρέμιερ