Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το σκέφτεται για μπροστά

Το σκέφτεται για μπροστά

kaz-kosmos-doxa373-skempri-kaiafas


Προβληματίζεται για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Καϊάφας. Ρομπέρτο Γκαρσία και Αντρέ Σκέμπρι, φαίνεται να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, ενώ είναι ξεκάθαρο πως η επιλογή του κόουτς, θα γίνει βασισμένη στην τακτική που θα ακολουθήσει για να πάρει το ματς. Όπως φαίνεται, τόσο εμείς όσο και ο Θόρστεν Φινκ, θα μάθουμε τι σκέφτεται ο Καϊάφας μια ώρα πριν το παιχνίδι όταν θα ανακοινωθούν οι εντεκάδες.

Τα πράγματα που μπορεί να δώσει ο κάθε παίκτης είναι εντελώς διαφορετικά. Χρησιμοποίηση του Αντρέ Σκέμπρι θα σημαίνει σχεδόν αυτόματα πως ο κόουτς θα δώσει χώρο στον αντίπαλο και θα προσπαθήσει να τον κτυπήσει στην κόντρα. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ξεκινήσει ο Γκαρσία, πάει να πει πω ο προπονητής μας θέλει να κρατήσει μπάλα, να κάνει παιχνίδι και ο Ρομπέρτο να ανοίξει χώρους για τους υπόλοιπους να δράσουν και αν χρειαστεί να γεμίσει το κουτί.

Δεν πρέπει πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξουν και οι δύο. Ο Σκέμπρι πέραν της θέσης του κεντρικού επιθετικού, διεκδικεί και αυτήν του δεξιού ακραίου. Ίσως πάντως ο κόουτς να επιλέξει να κρατήσει τον ένα από τους δυο στον πάγκο, για το ενδεχόμενο που κάτι πάει στραβά. Ίδωμεν…