Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ραντεβού με τον τίτλο

Ραντεβού με τον τίτλο

volley-aek-b24


Ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Καραβά (19:30, live omonoianews.com). Με καθαρή νίκη (3-0, 3-1) κατακτάει και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ακόμα κι αν χάσει, εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος, θέλει όμως να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα και να μετατρέψει τα δυο τελευταία ματς σε πάρτι τίτλου.

Το παιχνίδι προφανώς μόνο εύκολο δεν είναι. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την ΟΜΟΝΟΙΑ μες τη χρονιά και το έχει κάνει μάλιστα δύο φορές. Για να το καταφέρει όμως, χρειάστηκε η ομάδα μας να παρουσιαστεί αγνώριστη και τις δύο φορές. Την πρώτη είχε ακόμα το μυαλό της στην Ευρώπη, την δεύτερη “πνίγηκε” στο άγχος της σημασίας του ματς. Αυτή τη φορά είναι πανέτοιμη, είναι συνειδητοποιημένη, είναι και αποφασισμένη να δείξει για άλλη μια φορά, ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο κυπριακό βόλλεϊ.

Όπως έχουμε προαναφέρει, το σημερινό παιχνίδι για μας, δεν είναι ζωής και θανάτου. Πρέπει όμως να το προσεγγίσουμε σαν να είναι το πιο σημαντικό της ιστορίας μας! Έχουμε μεγάλη πίστη στους πετοσφαιριστές μας και αισιοδοξούμε πως απόψε, θα πανηγυρίζουμε μαζί τους! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!