Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Όταν συμφέρει είναι το προφανές;

Όταν συμφέρει είναι το προφανές;

diaitites


Στόχος βομβιστών αυτοκίνητο που ανήκει στο διαιτητή Βασίλη Δημητρίου είχαμε σήμερα τα ξημερώματα και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού ασχολείται με αυτό. Μάλιστα ο Σ.Δ.Κ. έβγαλε ήδη την απόφαση του ότι η βόμβα ήταν λόγω της δουλείας του Βασίλη ως διαιτητής και μερικοί σκέφτονται για ακόμη μια φορά διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην Κύπρο.

Από την άλλη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσούμνης άφησε το δικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο: «Αντί κάποιοι να γυρεύουν φαντάσματα και να σπαταλούν ώρες και χρήματα άσκοπα, ας γυρέψουν και βρουν πραγματικά άτομα, ζώντα και με υδροσωλήνες στο χέρι». Αποκρυπτογραφώντας το, το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι ο κ. Κουτσοκούμνης καλεί την αστυνομία να βρει τους ένοχους για τη βόμβα και να μην ψάχνει φαντάσματα για χειραγωγημένους αγώνες γιατί στην ΚΟΠ είναι όλοι καθαροί.

Ζούμε σε μια κοινωνία που αμέσως καταπιάνεται με το προφανές και δεν ανοίγει τα μάτια της κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά ή ακόμη και πίσω της. Κάποιοι κύριοι βγάζουν αποφάσεις καταδικάζοντας το ποδόσφαιρο μας, τους φιλάθλους και ότι άλλο βρεθεί μπροστά τους χωρίς να έχουν στοιχεία. Όταν σας συμφέρει κύριοι βλέπετε, όπως στην περίπτωση αυτή φταίχτες είναι μέσα στο μυαλό σας άτομα οπαδοί ας το πούμε κάποιας ομάδας, όταν αφορά όμως τα στημένα δεν σας συμφέρει να εμπλέκονται διαιτητές και έτσι δεν είναι το προφανές και ότι όλα είναι ψέματα.

Μην ξεχνάμε ότι τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν για κάποια υπόθεση είναι αυτής για χειραγωγημένες διαιτησίες μέσα από τις ηχογραφήσεις, ενώ από την άλλη για τις βομβιστικές υποθέσεις κανείς δεν ξέρει κάτι. Τόσες υποθέσεις για βόμβες, δολοφονίες, ληστείες κάθε μέρα και το μεγαλύτερο ποσοστό ανεξιχνίαστων υποθέσεων είναι αυτό για τις επιθέσεις στους διαιτητές… Τα σχόλια δικά σας!

Και εσύ μικρό μου ανθρωπάκι ακόμη πιστεύεις ότι μπορεί μια μέρα να ξυπνήσεις και να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα ή ως φίλαθλος να παρακολουθήσεις Κυπριακό ποδόσφαιρο χωρίς περίεργες διαιτησίες και αποτελέσματα που αφήνουν υποψίες για χειραγώγηση.