Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το έχετε, πάρτε το!

Το έχετε, πάρτε το!

pod-aek-omo-team-goal


Κανένα ματς δεν είναι σαν αυτό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σαν τυπικά γηπεδούχος στις 16:00 το Αποέλ (Primetel, live omonoianews.com) και η νίκη στο ματς σημαίνει παραπάνω από τρεις βαθμούς! Σημαίνει τεράστια ένεση στο γόητρο, σημαίνει χαρούμενος κόσμος, σημαίνει τεράστια δυναμική. Δεν είναι ζωής και θανάτου, είναι κάτι παραπάνω από αυτό! Είναι αιώνιο ντέρμπι!

Τα δεδομένα πάντως φέτος, είναι διαφορετικά. Το είπαμε και το ξαναλέμε, πως η πίεση είναι όλη απέναντι λόγω προϋπολογισμού, στόχων και βαθμολογίας. Αλίμονο όμως αν δεν απαιτούσαμε από τον εαυτό μας τη νίκη σε ένα αιώνιο ντέρμπι! Αλίμονο αν δεχόμασταν οτιδήποτε λιγότερο από το τρίποντο της περηφάνιας, το οποίο εκτός από όλα τα άλλα, θα μας επιτρέψει να πλησιάσουμε στους 4 βαθμούς το Αποέλ και πιθανότατα τον Απόλλωνα.

Πιστεύουμε ακράδαντα, πως αυτή τη περίοδο έχουμε καλύτερη ομάδα από το Αποέλ. Πιστεύουμε επίσης πως ο τελικός νικητής θα εξαρτηθεί από την απόδοση των δικών μας παικτών! Το έχουμε το παιχνίδι, φτάνει να μπούμε στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, έξυπνη τακτική και περίσσιο πάθος! Το έχουμε και θα το πάρουμε! Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!