![]()
Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Ρωσία ανέβηκε η Ανζί. Παρά το γεγονός ότι ο Σάμουελ Ετό και η παρέα του βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ από την Άμκαρ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να “δραπετεύσουν” με το διπλό από την έδρας της αντιπάλου τους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Σεμένοφ όμως η αντίδραση της Ανζί ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αχμέντοφ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και η ανατροπή ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σατόφ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Τους 37 βαθμούς έφτασε η Ανζί, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)