Home SPORTS NEWS Κόλλησε… στη Σεβίλλη η Ατλέτικο

Κόλλησε… στη Σεβίλλη η Ατλέτικο

atletiko


Στο… 0-0 έμειναν Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι οι δυο ομάδες έχασαν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την υλοποίηση των στόχων τους. «Διπλό» (0-1) η Μπιλμπάο με την Εϊμπάρ!

Οι «ροχιμπλάνκος» είναι στην 3η θέση και απομακρύνθηκε από την κορυφή, ενώ έχει μόλις έναν βαθμό πίσω της τη Βαλένθια. Από την άλλη, οι Σεβιγιάννοι, με τη νέα απώλεια βαθμών είναι στην 5η θέση, αλλά στο -7 από την 4η θέση και τις «νυχτερίδες»!

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να απειλήσει… Το παιχνίδι παίχτηκε περισσότερο στο κέντρο και είχε σκληρές μονομαχίες. Ήταν ένα ματς τακτικής και άμυνας . Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη στιγμή τους στο 27’ με δοκάρι του Ιμπόρα, ενώ στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.
Για τους «ροχιμπλάνος», η είσοδος των Μάντζουκιτς και Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε την εικόνα τους…
Οι συνθέσεις
ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Κόκε (70′ Εμ’Μπιά), Αλεχάντρο Αρίμπας (70′ ΧΑ Ρέγιες), Κολοτζιετσάκ, Φερνάντο Ναβάρο, Ιμπόρα, Κριχόβιακ, Μπανέγκα, Αλέις Βιντάλ, Βιτόλο, Μπάκα (79′ Γκαμεϊρό).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Χεσούς Γκάμεθ, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι (64′ Κόκε), Τιάγκο Μέντες, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά Τουράν (59′ Τόρες), Γκριεζμάν (75′ Μάντζουκιτς).

Η Μπιλμπάο συνέχισε την ανοδική της πορεία με το 1-0 στο Εϊμπάρ στο… μίνι ντέρμπι των Βάσκων! Η φιλοξενούμενη δεν έχασε για 3η αγωνιστική (2-1-0) και με την δεύτερη σερί νίκη ανέβηκε στους 30 βαθμούς και στην 10η θέση. Η γηπεδούχος δεν νίκησε για 7o σερί αγώνα  (0-1-6) και με την 6η σερί ήττα είναι στο +5 από την ζώνη υποβιβασμού.
Οι συνθέσεις…
ΕΪΜΠΑΡ: Χάιμε, Μπόβεδα, Ανιμπάρο, Ραούλ Νάβας, Λίλο Καστεγιάνο (46′ Ντίντακ Βιλά), Εράστι, Ντάνι Γκαρθία (66′ Μπερχόν), Μίκελ Αρουαμπαρένα, Αντέρ Κάπα, Μάνου ντελ Μοράλ, Πιοβακάρι (66′ Χάβι Λάρα).
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γουρπέγκι, Ετσεΐτα, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μίκελ Ρίκο, Μουνιαΐν, Ινιάκι Γουίλιαμς, Ιμπάι Γκόμεθ, Γκιγιέρμο Φερνάντεθ (63′ Αντούριθ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr