Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εβδομάδα αιώνιου στο φούτσαλ

Εβδομάδα αιώνιου στο φούτσαλ

Futsal-ENP (4)


Μεγάλο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα στο φούτσαλ, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Πέμπτη το Αποέλ. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή, έχει το +4 με το μέρος της και θέλει να κερδίσει για να αυξήσει τη διαφορά. Υπάρχει μεγάλη πίστη στο πράσινο στρατόπεδο, πως με την βοήθεια του κόσμου, θα έρθει το μεγάλο τρίποντο που θα κάνει σαφές πως η ομάδα είναι αποφασισμένη για τον τίτλο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, προσεγγίζουν το ματς σαν οποιοδήποτε άλλο. Ξέρουν πως ούτε η νίκη κρίνει τον πρωταθλητή, ούτε η ήττα και θέλουν να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την επόμενη μέρα, όπως κι αν μοιάζει αυτή. Το άγχος είναι όλο απέναντι, αφού το Αποέλ είναι που κυνηγάει την βαθμολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν την πίεση και να επιβάλει το δικό της τρόπο παιχνιδιού.

Μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης, υπάρχει αρκετός χρόνος για όλους να τακτοποιήσουν το πρόγραμμα τους και να δώσουν το παρόν τους στο Στάδιο Ελευθερία! Είναι καθήκον μας ένα γεμάτο γήπεδο, είναι υποχρέωση να σπρώξουμε την ομάδα προς μια μεγάλη νίκη, τόσο από πλευράς γοήτρου όσο και από πλευράς βαθμολογίας!