Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέρασαν με επιτυχία τις αποστολές τους

Πέρασαν με επιτυχία τις αποστολές τους

U13a-VSapoel (49)


Τέσσερις αποστολές είχαν οι ομάδες τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στο Σαββατοκύριακο και τις πέρασαν όλες με επιτυχία.

Πήρε την πρόκριση για τον επόμενο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 που θα κρίνει σε ποιο Πρωτάθλημα θα συμμετέχει στη συνέχεια. Οι μικροί στον αγώνα μπαράζ επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 1-0, σε ένα κλειστό αγώνα. Οι πράσινοι τώρα θα συναντήσουν την ΕΝΠ πάλι σε μονό αγώνα για πρόκριση στο Ελίτ, με το χαμένο να συνεχίζει στο Πρέμιερ.

Κατακτώντας την πρωτιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 και πλέον πηγαίνει ολοταχώς για τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Ελίτ. Οι πράσινοι φέτος δείχνουν ανίκητοι και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τον τίτλο, κάτι που θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσουν.

Για ακόμη μια αγωνιστική αήττητη έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 που πέρασε από μια δύσκολη έδρα χωρίς να δεχθεί γκολ και χωρίς να πετύχει όμως. Οι πράσινοι βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και ο στόχος τους είναι να μην δεχθούν ήττα μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους.

Επανήλθε στις νίκες η ομάδα Νέων που κέρδισε εύκολα στην έδρα της την ΕΝΠ και διατήρησε την ίδια διαφορά μακριά από την κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 δεν έχει πολλές ελπίδες για τον τίτλο όμως κάθε αγώνα χωρίς να έχει κάτι να χάσει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ – CITY FSC 1-0

U15 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U17 Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 3-0