Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα οικονομικά και αγωνιστικά κριτήρια

Τα οικονομικά και αγωνιστικά κριτήρια

kaz-kosmos-doxa264-team


«Καυτός» Μάρτιος, για την Ομόνοια… Ίσως, ο πιο κρίσιμος μήνας των «πράσινων», τόσο από οικονομικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς.

Του Σοφοκλή Σοφοκλέους – SigmaliveSports

Όπως έγινε γνωστό, η Ομόνοια θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ, για τα Κριτήρια Μαρτίου. Ένα ποσό, καθόλου ευκαταφρόνητο, που θα πρέπει να εξευρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε το Σωματείο να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες που έχουν να κάνουν, ακόμη και με την ίδια την επιβίωση του. Η Διοίκηση έχει απευθυνθεί, ξανά, στον κόσμο, προβάλλοντας ως «όπλο», τη μεγάλη αγάπη των Ομονοιατών προς το Σωματείο, αλλά γνωρίζει ότι δύσκολα θα καλύψει από μόνος του, ολόκληρο το ποσό. Είναι για αυτό το λόγο, που κινείται σε διάφορες κατευθύνσεις, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει και αυτόν τον αγώνα…

Το ίδιο καυτός και απαιτητικός, θα είναι και στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρτιος, καθώς περιλαμβάνει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές των πλέι οφ, όπου η Ομόνοια έχει να αντιμετωπίσει, κατά σειρά, ΑΕΚ (εκτός), ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση (εκτός). Παιχνίδια, υψηλού βαθμού δυσκολίας, που θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της και το μεγάλο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Η Ομόνοια διανύει περίοδο καλής φόρμας και πάνω σε αυτό βασίζει αρκετά η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την άλλη οι απουσίες των Ποτέ, Ρούμπιο και Φοφανά είναι σημαντικές και δυσκολεύουν το έργο του Κώστα Καϊάφα.

Θα είναι πολύ σημαντικό, για την Ομόνοια να μπει με το δεξί στα πλέι οφ. Μια νίκη επί της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριάκη στο ΓΣΖ, θα την «απογειώσει» στην κυριολεξία, καθιστώντας την, αφεντικό της μάχης της Ευρώπης.