Home SPORTS NEWS Όλοι… πάνω στον Πίρλο!

Όλοι… πάνω στον Πίρλο!

alegri


Ο Μάσιμο Αλέγκρι μίλησε λίγες μέρες μετά το 1-1 με την Ρόμα εκτός και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την Γιουβέντους, η παρουσία του Αντρέα Πίρλο (είναι τραυματίας) στη ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ… Ο Ιταλός άσος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, όταν οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν των Βεστφαλών με 2-1, και αναμένεται να απουσιάσει για ακόμη δέκα μέρες! Κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι έτοιμος!

«Ελπίζω να έχω τον Πίρλο στη διάθεσή μου στον επαναληπτικό με την Ντόρτμουντ. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Πίρλο για να τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας!

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στην καλή εμφάνιση που είχε η «μεγάλη κυρία» απέναντι στη Ρόμα στο ντέρμπι της Δευτέρας. «Απέναντι στη Ρόμα, παίξαμε καλά για 70 λεπτά, δείχνοντας και ωριμότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ρόμα θα μας βοηθήσουν, ώστε να είμαστε καλύτεροι σε παρόμοια παιχνίδια στο μέλλον», υπογράμμισε ο 47άχρονος τεχνικός

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επισήμανε πάντως ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη και ζήτησε από τους παίκτες να είναι ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες που αποκαλούνται “μικρότερες” στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τα πάμε αρκετά καλύτερα. Ένα τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα ήταν μεγάλο κατόρθωμα για τους παίκτες μου, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε για να φτάσουμε στο στόχο μας», ανέφερε ακόμα ο προπονητής της Γιουβέντους!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr