Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόσο άλλαξε από την ήττα

Πόσο άλλαξε από την ήττα

pod-aek98


OMONOIA και ΑΕΚ θα τα πούνε την Κυριακή, για τρίτη φορά μες τη σαιζόν. Μπορεί την πιο πρόσφατη η ομάδα μας να πέρασε θριαμβευτικά από τη Λάρνακα και με εξαιρετική εμφάνιση να κέρδισε με 1-3, την πρώτη φορά όμως που συνάντησε την ΑΕΚ, έχασε δίκαια μες το ΓΣΠ με 0-1, χάρη σε γκολ του Τομάς. Από τότε βέβαια, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αλλάξει πολύ. Σχεδόν άλλη ομάδα θα την χαρακτηρίζαμε.

Τι εννοούμε; Πιο κάτω είναι το σχεδιάγραμμα της εντεκάδας που παρέταξε σε εκείνο τον αγώνα ο Κώστας Καϊάφας:

lineup

Καταρχάς το σχήμα ήταν 3-5-2, ενώ τη Κυριακή είναι σχεδόν δεδομένο το 4-2-3-1. Δύο από τους τρεις που είχαν παίξει στην άμυνα, οι Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο, δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ και τη θέση τους στην εντεκάδα θα πάρουν δυο νέοι, οι Γκουλόν και Ρουνιέ. Ο Μορέιρα έχει εκτοπιστεί από το Γιωργαλλίδη, ενώ ο Μαργκάσα που έπαιξε μέσος τότε, θα είναι αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Στον άξονα πέραν του Μαργκάσα, εκτός θα είναι και ο έτερος αμυντικός χαφ Ρόντρι. Τις θέσεις τους στο κέντρο θα πάρουν Οικονομίδης και Λεάντρο. Ο Ασσίς παραμένει βασικός, το ίδιο και ο Γκαρσία στην επίθεση, όχι όμως ο Ποτέ και ο Φοφανά που είναι τραυματίες, αλλά και ο Ράμος που διεκδηκεί δυο θέσεις με τους Κιρμ, Σκέμπρι και Δημητρίου.