Home SPORTS NEWS «Τρομοκράτης» Σαλάχ στο Τορίνο (video)

«Τρομοκράτης» Σαλάχ στο Τορίνο (video)

fiorentina


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που πέτυχε και τα δυο γκολ, η Φιορεντίνα θριάμβευσε με 2-1 στο Τορίνο της Γιουβέντους στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό…

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ (πήγε στους «βιόλα» ως δανεικός από την Τσέλσι στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χουάν Κουαδράδο στους Λονδρέζους) έκανε το 1-0 μόλις στο 11’ με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια. Έκλεψε τη μπάλα, έφυγε… σφαίρα στην αντεπίθεση και με άπιαστο σουτ σκόραρε.
Για την «μεγάλη κυρία» ισοφάρισε ο Γιορέντε στο 24’, αλλά ο Σαλάχ «μίλησε» και στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το 2-1 για την Φιορεντίνα στο 56′, με κοντινό αριστερό πλασέ, εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.
Οι συνθέσεις
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Πογκμπά, Πέπε, Κομάν (37′ Τέβες), Γιορέντε (59′ Μοράτα).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Μάικα Ρίτσαρντς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μπασάντα, Μάρκος Αλόνσο, Μπάντελ (78′ Ακουιλάνι), Κούρτιτς, Ματίας Φερνάντες, Χοακίν, Σαλάχ (74′ Ντιαμάντι), Μάριο Γκόμεθ (63′ Ίλιτσιτς).

Αναλυτικά στα πρώτα ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας έχουμε:
Τετάρτη
Λάτσιο – Νάπολι 1-1 (33′ Κλόζε / 57′ Γκαμπιαντίνι)
Πέμπτη
Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-2 (24′ Γιορέντε / 11′, 56′ Σαλάχ)
****Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 7 και 8 Απριλίου…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr