Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να μην τρώμε τα τυράκια τους

Να μην τρώμε τα τυράκια τους

DSC_0208


Αν είναι ένα σημείο που πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική για το χθεσινό παιχνίδι, είναι πως φάγαμε όλα τα τυράκια των απέναντι και εννοούμε τους πάντες. Σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη χθεσινή ήττα τον είχαν οι διαιτητές, όμως δεν ευκολύναμε τη θέση μας και εξηγούμαστε.

Καταρχάς τους αφήσαμε να μας εκνευρίσουν. Υπάρχει κανείς που δεν περίμενε το σφαγείο χθες; Υπάρχει κανείς που δεν ακούει εδώ και καιρό τις μεθοδεύσεις του Αποέλ για να πάρει παιχνίδια στα χαρτιά ή διαιτησίες “ξεχωριστές” στα μέτρα τους; Όχι, άρα έπρεπε να έχουμε κι εμείς πιο καθαρό μυαλό. Ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε, να είμαστε την επόμενη φορά πιο έτοιμοι ψυχολογικά.

Το δεύτερο είναι η αντίδραση μας. Φυσιολογική είναι δεν λέμε, όλοι βράζουμε από χθες μετά το κουκλοθέατρο. Οι ζημιές εντός γηπέδου όμως, την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι που θα βαρύνουν. Και ένα τμήμα το οποίο παλεύει για να μείνει δυνατό, θα έχει να αντιμετωπίσει και τα πρόστιμα. Υπάρχουν άλλοι χώροι και τρόποι να αντιδράσουμε…Οι απώλειες αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο βαθμολογικές, αλλά και παράπλευρες. Απουσίες, πρόστιμα, ζημιές…