Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να βρει τις δυνάμεις και τα ψυχικά αποθέματα

Να βρει τις δυνάμεις και τα ψυχικά αποθέματα

DSC_0232


Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, ο αιώνιος κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τη κορυφή στον ένα βαθμό. Είναι όμως ακόμα πίσω μας και εκεί πρέπει να παραμείνει. Για να καταφέρουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση ως το τέλος, πρέπει να μαζέψουμε άμεσα τα κομμάτια μας. Γιατί το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο και αυτή τη φορά έχει ιδιαίτερη σημασία.

Στο ματς με το Αραράτ την επόμενη Πέμπτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει να αντιμετωπίσει και τρεις σοβαρές απουσίες. Έξω θα είναι ο Βάγκνερ, ο Πολυβίου και ο Τάσος Σκαμπύλης. Τον κορυφαίο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα μάλιστα, θα τον χάσουμε πιθανότατα για περισσότερο χρόνο αφού οι διαιτητές φρόντισαν να γράψουν και για βίαιο κτύπημα στο φύλλο αγώνος. Το ματς πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία, για να πάμε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πρώτοι και να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα.

Στη δεύτερη φάση μάλιστα, επιστρέφει ο ποιοτικότερος παίκτης στο πρωτάθλημα Βάγκνερ, αλλά και ο έμπειρος Πολυβίου. Γίνεται αντιληπτό, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δυναμώσει ξανά, παρά τη σημαντική απουσία του Σκαμπύλη. Συγκεντρωνόμαστε λοιπόν άμεσα στο επόμενο ματς, πάμε να το πάρουμε και μετά πάμε στα πλέι οφ αποφασισμένοι να πεθάνουμε για τον τίτλο.