Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πίστη και αποφασιστικότητα

Πίστη και αποφασιστικότητα

pod-apoel-derby125


Δυο μέρες πριν το δύσκολο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος είναι εξαιρετικό. Παρότι η νίκη που η ομάδα δικαιούταν στο παιχνίδι με το Αποέλ δεν ήρθε, όλοι πλέον ξέρουν πως καμία ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι καλύτερη από εμάς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν της αρκούν όμως οι ισοπαλίες.

Φορμαρισμένη είναι και η ΑΕΚ πάντως. Η ομάδα της Λάρνακας πάει από νίκη σε νίκη και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να ισοβαθμίσει τελικά με μας, με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Βέβαια, με όλο το σεβασμό προς τον επόμενο αντίπαλο μας, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίσει δυναμική, δεν γίνονται συγκρίσεις στα μεγέθη. Και ο τελικός νικητής θα προκύψει από την απόδοση των παικτών του Καϊάφα, αλλά και το πόσο πιστοί είναι στην τακτική του προπονητή τους.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκτός θα είναι οι Ποτέ, Ρούμπιο και Φοφανά. Όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Καϊάφα και μένει να δούμε αν θα διατηρήσει τους ίδιους έντεκα που παρέταξε κόντρα στο Αποέλ, ή αν κάποιος άλλος θα μπει στην εντεκάδα.