Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΥΡΑ 9: Δεν είναι προβοκάτσια – Εμείς καμία ανάμιξη

ΘΥΡΑ 9: Δεν είναι προβοκάτσια – Εμείς καμία ανάμιξη

pod-apoel-derby121-gate9


Οι οργανωμένοι διαβάζοντας την προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης Ένοπλοι Θυραεννιώτες Αντάρτες Πόλης και μελετώντας ότι στοιχεία έχουν μπροστά τους κατέληξαν ότι δεν είναι προβοκάτσια η όλη υπόθεση. Από την άλλη όμως ξεκαθαρίζουν ότι το θέμα δεν τους αγγίζει και συμπληρώνουν ότι η ΘΥΡΑ 9 δεν έχει καμία ανάμιξη. Η ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9:

Εμείς εδώ στη Θύρα 9 έχουμε μάθει να λέμε αλήθειες, δεν το γυρίζει η γλώσσα μας το ψέμα, δεν το αρθρώνει. Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να πούμε απλά «είναι μια προβοκάτσια» και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο μας. Δεν είναι όμως. Και όποιος συνεχίζει να πιστεύει αυτήν την επιφανειακή άποψη ακόμα και μετά την δημοσιοποίηση ολόκληρης της τρισέλιδης προκήρυξης τότε στερείται κριτικής σκέψης και επιχειρημάτων.

Κανένας προβοκάτορας δεν αναλαμβάνει ευθύνη δύο χτυπημάτων που απέχουν μάλιστα χρονικά μεταξύ τους κάποιους μήνες και κανένας προβοκάτορας δεν μπορεί να εκφραστεί με τόση αγανάκτηση και θυμό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αν δεν τα έχει νοιώσει στο πετσί του. Η προβοκάτσια είναι απλή σε σχεδιασμό, μια κίνηση, ένα γεγονός, εκτελείται άμεσα και ο εμπνευστής της σπεύδει να την εκμεταλλευτεί όσο πιο γρήγορα μπορεί χωρίς να περιμένει τις επόμενες ευνοϊκές συνθήκες για να την συνδέσει με μια δεύτερη προβοκατόρικη ενέργεια. Κανένας προβοκάτορας δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί με τρισέλιδη προκήρυξη πολιτικού μάλιστα περιεχομένου και λόγου που θυμίζει αντίστοιχες επαναστατικών οργανώσεων αντάρτικου πόλης του εξωτερικού. Η αλήθεια αυτή είναι. Και όντας και εμείς άτομα με κρίση και νου αναγνωρίζουμε ένα πρόχειρο σχεδιασμό από την συστηματική και πειθαρχημένη οργάνωση

Από εκεί και πέρα. Εμάς δεν μας αγγίζει το παραμικρό. Ξεκάθαρα. Εμείς τη δουλειά μας. Εμείς είμαστε η ΘΥΡΑ 9 οργανωμένο σύνολο οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η διαχρονική δράση μας και μέσα και έξω από τα γήπεδα είναι γνωστή ανά το παγκύπριο και όχι μόνο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.