Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο καλή η μοναξιά

Πιο καλή η μοναξιά

pod-aek-omo-assis-margaca


Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Πρώτης Φάσης του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τρίτη, αλλά με συγκάτοικο! Η ΑΕΚ που ήταν για μεγάλο διάστημα στην 5η θέση, με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και νίκες κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα με ντέρμπι της ομάδας μας και να την φτάσει. ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ τα λένε αύριο και στο Ηλίας Πούλλος λένε πως, είναι πιο καλή η μοναξιά!

Στόχος είναι προφανώς μόνο η νίκη! Χωρίς καμία πρόθεση υποτίμησης σε μια ικανότατη και υγιέστατη ομάδα όπως η ΑΕΚ, θεωρούμε κοινώς αποδεκτό πως η έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται πρώτιστα από την ομάδα μας. Η προηγούμενη πεποίθηση ενισχύεται τόσο από το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, όσο και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Καϊάφα. Μέσα από 3 δύσκολα ντέρμπι κατάφερε να βγει όχι μόνο ζωντανή, αλλά και πιο δυνατή, πιο αποφασισμένη.

Μιας και αναφέραμε πάντως το διπλό στις 3 του Γεννάρη, να υπενθυμίσουμε άπαντες πως αυτό ήρθε με έξυπνη τακτική και πιστή εφαρμογή της. Για να έρθει εκ νέου το διπλό, θα πρέπει να παρουσιάσουμε παρόμοια εικόνα, ίδιο πάθος και πιθανότατα περισσότερη αποτελεσματικότητα, αφού αυτή τη φορά πάμε στη Λάρνακα χωρίς το Μίκαελ Ποτέ. Και πάλι στο χέρι μας είναι πάντως.