Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το χαρακτήρα τον έχουμε!

Το χαρακτήρα τον έχουμε!

pod-ael-tsirio-a-14-goal-leo


Εισερχόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, στη φάση που μιλάνε εκτός από το ταλέντο, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Θα είναι πολλές οι στιγμές που η μπάλα θα καίει και θα αναζητείται εκείνος ο παίκτης που όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά την θέλει στα πόδια του. Εκείνος που θέλει να πάρει στους ώμους του και τους υπόλοιπους, που θέλει να κάνει τη διαφορά.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούμε πως έχουμε πολλούς τέτοιους! Έχουμε παίκτες με βαριά καριέρα, έχουμε παίκτες με πρωταθλήματα στην πλάτη τους, έχουμε παίκτες που διψάνε ακόμα για επιτυχίες. Ακόμα και οι νεαρότεροι που δεν έζησαν τόσες μεγάλες στιγμές, δείχνουν μέσα στο 2015 δίψα για επιτυχία και αυτή η σπίθα πρέπει να διατηρηθεί μέχρι του τέλους.

Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι αμφίρροπο, κάθε παιχνίδι θα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Οι δικοί μας παίκτες με χαρακτήρα και νοοτροπία πρωταθλητή, καλούνται να τις φέρουν με το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ο Λεάντρο με το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στο Αποέλ, φρόντισε μπροστά στη κάμερα του Omonoianews.com να δείξει πως όχι μόνο δεν τα φοβόμαστε τα παιχνίδια, αλλά θα τα διασκεδάσουμε κιόλας:

“Είναι ώρα να απολαύσουμε ποδόσφαιρο! Μπαίνουμε στην πιο όμορφη φάση του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει, με γεμάτα γήπεδα και μπόλικη ένταση. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη κάθε εβδομάδα!”