Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διπλό για μοναξιά

Διπλό για μοναξιά

das-ermis-omo37-goal-team


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Με νίκη θέλει να αρχίσει η Ομόνοια την προσπάθεια της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Πρώτο και δύσκολο εμπόδιο, η ΑΕΚ, στο ΓΣΖ (18:00).

Στόχος της Ομόνοιας στο σημερινό δύσκολο αγώνα του ΓΣΖ, απέναντι σε μια φορμαρισμένη και παραγωγική στα τελευταία παιχνίδια αντίπαλο, είναι να μείνει μόνη στην τρίτη θέση. Με άλλα λόγια, να κερδίσει τον αγώνα και να επιστρέψει το βράδυ με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Όσον αφορά το αγνωστικό πλάνο, η εκτίμηση είναι ότι δύσκολα ο Κώστας Καϊάφας θα αλλάξει το αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κατά του ΑΠΟΕΛ. Ο Αντρέ Σκέμπρι διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα με την πιθανότητα να περάσει σε ένα εκ των δυο άκρων και να μείνει εκτός, ο Αντραζ Κιρμ ή ο Κριστοβάο Ράμος. Μίκαελ Ποτέ (κάνει φυσιοθεραπεία), Άλεξ Ρούμπιο, Γκαουσού Φοφανά (κάνουν φυτοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα) είναι εκτός όπως και ο Μορέιρα, ενώ είναι έτοιμος ο Γεράσιμος Φυλακτού.

Ο Κώστας Καϊάφας, αναμένεται να παρατάξει το Γιωργαλλίδη, κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας το Λομπιανίτζε, στο αριστερό, το Μαργκάσα, στο κέντρο της άμυνας τους Ρούνιε καιΓκουλόν. Στα χαφ τους Οικονομίδη, Λεάντρο  και πιο μπροστά τον Ασίς. Στα δεξιά το Ράμος, στα αριστερά τον Κιρμ (Σκέμπρι) και στην κορυφή τον Γκαρσία.

Γεμίζουν την Ανατολική
Ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται για μαζική παρουσία την Κυριακή το απόγευμα στο ΓΣΖ.  Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα και η βαθμολογική άνοδος έχουν φέρει τον ενθουσιασμό στους οπαδούς που είναι πιθανό να γεμίσουν την Ανατολική κερκίδα του σταδίου της Λάρνακας. Εισιτήρια θα υπάρχουν και σήμερα στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου