Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Χάσαμε το παιχνίδι σε δυο καθοριστικές φάσεις” (video)

“Χάσαμε το παιχνίδι σε δυο καθοριστικές φάσεις” (video)

pod-aek-omo-b-55


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε εκ μέρους της ομάδας μας στην κάμερα της Cytavision και αναφέρθηκε στις καθοριστικές φάσεις του αγώνα αλλά και για το περιστατικό στη φυσούνα μετά το τελικό σφύριγμα.

«Είναι ένα σκορ που μας αδικεί. Δεν μας άξιζε η ήττα, τουλάχιστον η ισοπαλία μας άξιζε με βάση τις ευκαιρίες. Πέραν των δυο γκολ και μια κόντρα, δεν θυμάμαι άλλη φάση της ΑΕΚ. Σε αντίθεση με μας που χάσαμε ευκαιρίες για άλλα γκολ. Ουσιαστικά χάσαμε το παιχνίδι σε δυο καθοριστικές φάσεις. Η μια ήταν το χρονικό σημείο που ισοφαριστήκαμε, αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 0-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το δεύτερο είναι το 2-1 για την ΑΕΚ σε μια φάση που πρέπει να δούμε στη τηλεόραση. Πήραμε πάντως πολλά μηνύματα, ήταν η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Η ομάδα μέχρι το τέλος πάλεψε, διεκδίκησε το βαθμό. Θα γυρίσουμε σελίδα».

«Όσον αφορά τα άλλα που έγιναν εδώ μετά τον αγώνα, θα ενημερωθεί το διοικητικό συμβούλιο».

«Υπάρχουν άλλα 9 παιχνίδια, μπορούν οι ομάδες να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Είναι μικρές ο διαφορές και θα παλέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, το δείξαμε και σήμερα πως είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε και στη Λευκωσία. Χάσαμε δυο παιχνίδια από το Δεκέμβριο, 2-1 και στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε».