Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Δεν παίζεται ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο” (video)

Καϊάφας: “Δεν παίζεται ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο” (video)

pod-aek-omo-b-19


Στον αργό ρυθμό που δίνουν οι ρεφς στο δεύτερο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Κώστας Καϊάφας, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του, όπως ο ίδιος είπε.

Καϊάφας: Ήταν ένας αγώνας μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Μπήκε κάπως καλύτερα η ΑΕΚ, αλλά ανεβάσαμε στροφές και ισορροπήσαμε. Προηγηθήκαμε και από το τίποτε δεχθήκαμε ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε με οφσάιντ, το είδα από το γήπεδο. Από κει και πέρα, για άλλη μια φορά, δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά αργός ρυθμός, πολλά σφυρίγματα, πολλά στημένα, δεν παίζεται ποδόσφαιρο, όπως με τον Απόλλωνα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ δεν θέλω να μειώσω τη νίκη της. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια.

Κρίστιανσεν: Ευχαριστώ καταρχάς τον κόσμο Μας στήριξε με τα τραγούδια και τη κίνηση του, ειδικά στο τέλος, μετά το 2-1. Επιστρέφοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με μεγάλο σεβασμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με επικίνδυνους παίκτες και καλή ομάδα. Η ομάδα που έκανε λιγότερα λάθη πήρε τη νίκη. Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν ελέγξαμε όπως θέλαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ. Ήταν σημαντικό για μας που ισοφαρίσαμε στο τέλος. Από το 2-1 και μετά, όπως είπε και ο συνάδελφος δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ξέραμε πως θα ψάξουν με μακρινές μπαλιές το δεύτερο γκολ, έτσι ήταν σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Από εκείνο το σημείο, όταν παίρναμε τη μπάλα, τη χάναμε πολύ εύκολα και δίναμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την ευκαιρία να ανανεώνει τις επιθέσεις της. Πήραμε 3 βαθμούς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα.