Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Τμήματος Πάφου)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Τμήματος Πάφου)

FanclubPafos


Αγαπητοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ της πόλης και επαρχίας Πάφου σας ενημερώνουμε οτι, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας, ο Σύνδεσμος μας στην Πάφο, διοργανώνει 2 σημαντικές εκδηλώσεις την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, που έχουν ως εξής:

1η εκδήλωση

Την ΤΕΑΡΤΗ 11ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 η ώρα 5:30μμ-8:00μμ θα βρίσκεται στο οίκημα μας στην κάτω Πάφο η GREEN ΜΠΟΥΤΙΚ της ομάδας μας για να εξυπηρέτηση με τα προϊόντα της , τον κόσμο μας στην Πάφο. Μαζί με την GREEN ΜΠΟΥΤΙΚ θα έρθουν και παίχτες της ομάδας μας, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα μαζί τους!!!!

2η εκδήλωση

Ακολούθως η ώρα 8:00μμ θα πραγματοποιηθεί δεξίωση οικονομικής ενίσχυσης στο <ΠΛΑΤΩ> Bar,που βρίσκεται στα φώτα τροχαίας της Αστυνομίας. Οσοι παρευρεθούν θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη “Πράσινη Νύχτα” , αφού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να συνομιλήσουν και να διασκεδάσουν με τους παιχτες και την διοίκηση. Επίσης στην εκδήλωση θα γίνει “πλειστηριασμός” υπογεγραμμένων συλλεκτικών ειδών των παικτών.

Η είσοδος με φαγητό,κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική, είναι στα 30 ευρώ το άτομο. ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΛΑΣ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΤΕΡΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ

Εισιτήρια και πληροφορίες στο οίκημα μας.

“Για την ένδοξη ιστορία μας και το τιμημένο τριφύλλι”

Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τμήματος Παφου