Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευτυχώς κάποιοι λένε αυτά που βλέπουν!

Ευτυχώς κάποιοι λένε αυτά που βλέπουν!

pod-aek-omo-b-84


Όχι δεν τα βλέπουμε μόνοι μας! Υπάρχουν κι άλλοι, που δουλεύουν σε μέσα που δεν είναι χρωματισμένα “πράσινα”. Και χαιρόμαστε που ακόμα κάποιοι γράφουν αυτά που βλέπουν! Μεγάλο Respect στο Γιώργο Σαζεΐδη, γιατί τα λέει στο sentragoal ακριβώς όπως είναι! Μικρό απόσπασμα του άρθρου του “Πάλι αυτές οι λεπτομέρειες” και σύνδεσμος προς όλο το κομμάτι πιο κάτω:

“…

Λεπτομέρειες, θα πει κάποιος, αφού το συγκεκριμένο ήταν το μοναδικό λάθος του βοηθού διαιτητή Πέτρου Πέτρου σε όλο το παιχνίδι. Και πάλι, όμως, αυτές οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον του «τριφυλλιού»…

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα δικαιούταν τουλάχιστον ένα πέναλτι στο δολοφονικό χτύπημα του Βάλε στον Ποτέ, σε αυτό με τον ΑΠΟΕΛ ο Καρλάο έκανε πέναλτι στον Ράμος και στη συνέχεια έπρεπε να αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις, ενώ σήμερα το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ προήλθε από οφσάιντ και στο 78′ ο Καταλά έκανε ελληνορωμαϊκή πάλη στον Γκαρθία εντός περιοχής!

Συνεπώς, η βαθμολογική της συγκομιδή στα τρία ντέρμπι με ομάδες της πρώτης τετράδας θα έπρεπε να είναι ακόμη μεγαλύτερη και ο βαθμολογικός πίνακας πολύ διαφορετικός.

…”

Ολόκληρο το άρθρο εδώ