Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε παρακάτω

Πάμε παρακάτω

pod-aek-omo-b-83


Η νίκη που θα ξεχώριζε την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη 4η θέση και θα τις επέτρεπε να έχει κάποιες αμυδρές έστω ελπίδες για το κάτι παραπάνω, δεν ήρθε. Η ομάδα μας παρότι προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, δέχθηκε δυο εύκολα γκολ, έμεινε να τρέχει ξοπίσω το σκορ και δεν κατάφερε ούτε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται έτσι την επόμενη μέρα στην 4η θέση, 10 βαθμούς πίσω από το Αποέλ, 9 από τον Απόλλωνα και 3 από την ΑΕΚ.

Πίσω της ακολουθεί η Ανόρθωση με ένα βαθμό λιγότερο και ο Ερμής με 3. Είναι όμως πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την τελική κατάταξη. Οι δυο πρώτοι έχουν ξεχωρίσει για τα καλά και ακόμα και η ΑΕΚ, θα χρειαστεί συγκυρίες για να κάνει όνειρα για πιο πάνω. Όλοι οι υπόλοιποι, ΑΕΚ, ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανόρθωση, Ερμής, φαίνεται πως θα παλέψουν για τον ίδιο στόχο, αυτό της 3ης θέσης που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Για αυτό καλά κάνουμε να αφήσουμε πίσω μας το χθεσινό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ηρεμίσει και να δει το αιώνιο ντέρμπι. Δεν την παίρνει να κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Όσο αδικήθηκε από τη φάση του 2ου γκολ της ΑΕΚ, άλλο τόσο αδίκησε τον εαυτό της με την αδυναμία της να αντιδράσει κι ας έπαιξαν το ρόλο τους και οι συνεχείς διακοπές στο παιχνίδι. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να απαντήσουμε με νίκη στο αιώνιο ντέρμπι.