Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απογοήτευση για τη στάση της ΑΕΚ

Απογοήτευση για τη στάση της ΑΕΚ

pod-aek-omo-b-85


Τόσο καιρό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εκφράσουμε συμπάθεια προς την ομάδα της ΑΕΚ. Γράφαμε για μια καλή ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου και υγιή εκτός αυτού. Αυτά που είδαμε και ζήσαμε χθες όμως, μας απογοήτευσαν πλήρως. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λάρνακας έβγαλαν το χειρότερο τους εαυτό και φαίνεται ξεχνάνε πως πρέπει αν έρθουν τουλάχιστον μία φορά στο ΓΣΠ στη συνέχεια.

Ξεκινάμε από τον πάγκο. Συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, συνεχείς φωνές και το χειρότερο, ύβρεις προς το δικό μας πάγκο. Προχωράμε στη συμπεριφορά του Τσάβι Ρόκα στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο, μπήκε όμως, έσπρωξε τον Καϊάφα μπροστά στην κερκίδα της ΑΕΚ, που ανέλαβε δράση στη συνέχεια. Πραγματικά τα πράγματα που ακούσαμε από τους φέροντες πανό του Γρίβα και σβάστιγκες οπαδούς της ομάδας της Λάρνακας, τα ακούμε συνήθως μόνο σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ.  Και περίμεναν στο τέλος και την αποστολή μας εκτός γηπέδου. Όσον αφορά τον τραυματιοφορέα που κτύπησε μέλος του τεχνικού μας τημ, ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα. Μια τούρτα που οι ίδιοι οι παράγοντες της ΑΕΚ με την  ανοχή τους έφτιαξαν. Και αν δεν τον κατονομάσουν και πετάξουν εκτός γηπέδου μια και καλή, πολύ απλά θα είναι συνένοχοι.

Κρίμα πραγματικά, γιατί η ΑΕΚ είχε δημιουργήσει μια πολύ εικόνα στο μυαλό του μέσου οπαδού. Οι παράγοντες της προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να καθιερωθούν στους μεγάλους και να κάνουν βήματα προς τα μπροστά. Αν θεωρούν πάντως πως τους εξυπηρετεί αυτή η συμπεριφορά και μια ενδεχόμενη έχθρα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι γελασμένοι και μακάρι να το καταλάβουν πριν το δεύτερο παιχνίδι του ΓΣΠ. Μια απολογία είναι το λιγότερο. Ελπίζουμε το χθεσινό να ήταν κακή παρένθεση.

υ.γ. Προφανώς τα όσα αναφέρονται πιο πάνω, δεν σχετίζονται με το αγωνιστικό, ούτε παρατίθενται για να δικαιολογήσουν οτιδήποτε έγινε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πρέπει όμως να αναφέρονται, για να διορθώνονται.