Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Εβδομάδα φιέστας

Εβδομάδα φιέστας

voley-titlos-aek53


Σε ρυθμούς φιέστας κινούνται όλοι στο πετοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την Παρασκευή 13 Μαρτίου να αποτελεί ιστορική ημέρα για την ομάδα. Σε τέσσερις ημέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος Βόλεϊ και οι ετοιμασίες για μια αξέχαστη βραδιά έχουν αρχίσει εδώ και ημέρες. Την Παρασκευή στις 19:30 η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται τον Παφιακό στο στάδιο Ελευθερία, στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος και μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η απονομή.

Πως και πως αναμένουν οι πετοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, η επιτροπή, η εφορεία, όλοι όσοι βρίσκονται γενικά κοντά στην ομάδα αλλά και ο κόσμος του τριφυλλιού για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αυτό τον τίτλο. Το πολυπόθητο τρόπαιο του πρωταθλητή καταλήγει στους πράσινους που πάλεψαν κάθε αγώνα για να φτάσουν μέχρι εδώ και το αξίζουν αφού η ομάδα μας ήταν η καλύτερη στο μαραθώνιο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για τη στιγμή που οι πράσινοι θα σηκώσουν τον τίτλο ψηλά…

Η Παρασκευή είναι ημέρα γιορτής, όμως δεν σταματάει εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μέσα στους στόχους τέθηκε από την αρχή και το κύπελλο, με τους αγώνες για τη διοργάνωση αυτή να αρχίζουν στις 20 Μαρτίου. Χωρίς καμία διακοπή για ξεκούραση θα συνεχιστεί η δράση, αφού σε μια εβδομάδα από την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν οι αγώνες της Προημιτελικής φάσης Κυπέλλου. Οι πράσινοι δεν επαναπαύονται και στον αγώνα της Παρασκευής θα παίξουν όπως πάντα για τη νίκη, συγκεντρωμένα έτσι ώστε να διατηρηθούν έτοιμοι για πρόκριση, με τον αντίπαλο στο κύπελλο να τον μαθαίνουμε αύριο, Τρίτη.