Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αιώνιο ντέρμπι έχει μπροστά της!

Αιώνιο ντέρμπι έχει μπροστά της!

pod-aek-omo-b-61-leo-goal-team


Η απογοήτευση που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι δεδομένη. Η ομάδα μας είχε ευκαιρία να διαχωρίσει τον εαυτό της από τους διώκτες της και να συνεχίσει να βλέπει ψηλά. Δεν τα κατάφερε, όμως δεν έχει την πολυτέλεια να κάτσει να κλαίει τη μοίρα τη. Η συνέχεια είναι καυτή και δύσκολη και πρέπει να αρπάξουμε τη τύχη μας από τα μαλλιά, ξεκινώντας προφανώς από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Εκείνο τυγχάνει να είναι ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, κάτι που μας δίνει άλλο ένα κίνητρο να αφήσουμε πίσω μας την απώλεια. Η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει τη νίκη, να διαφοροποιήσει εκ νέου τη κατάσταση στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτεί όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου. Στη φάση που βρισκόμαστε, όλα τα αποτελέσματα είναι κατά κάποιο τρόπο βολικά, αρκεί να παίρνουμε εμείς κάθε εβδομάδα το τρίποντο.

Η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ από τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε και μετά, δεν ήταν η αναμενόμενη. Αν είναι κάτι όμως που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ μες τη χρονιά είναι πως από τα λάθη της μαθαίνει, έτσι περιμένουμε άμεσα να σηκώσει κεφάλι και να πάρει το αιώνιο ντέρμπι. Πολύ απλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω.