Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν είναι μέρος πλάνου…

Αν είναι μέρος πλάνου…

1pod-aek105-moreira


Την άποψη μας για την αποχώρηση του Μορέιρα την γράψαμε από ψες. Εκτιμούμε αφάνταστα την αξία του, αλλά και όσα πρόσφερε και η αλήθεια είναι πως μας λυπεί η αποχώρηση του από την ομάδα. Προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως είναι ο Καϊάφας και εδώ και πάρα πολύ καιρό λέμε, πως κουμάντο πρέπει να κάνει μόνο αυτός. Ο τεχνικός της ομάδας, ειδικά αν λέμε πως πρέπει να μείνει για χρόνια, πρέπει να είναι πάνω από τις συμπάθειες μας, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, όσο κι αν μας πληγώνει κάποιες φορές. Απόλυτα σεβαστή λοιπόν η απόφαση του κόουτς και συνέχεια από μας δεν θα δοθεί. Πιο κάτω προσπαθούμε απλά να παραθέσουμε κάποιους λόγους που πιθανό να οδήγησαν στην απόφαση.

Ξεκινάμε με κάτι που εδώ και καιρό γνωρίζαμε, ότι από του χρόνου κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει δυο Κύπριους στην εντεκάδα της. Θα μας πείτε “και πρέπει να διώξουμε τον ίσως καλύτερο πορτιέρο της δεκαετίας;”. Κάπου εκεί μπαίνουν στη συζήτηση τα λάθη που έκανε ο Ζοσέ. Είναι πολύ πιθανόν το τεχνικό τημ να σκέφτηκε πως αν έκανε και φέτος τη μεγάλη διαφορά όπως πέρσι θα τον κρατούσε, από τη στιγμή που όχι, θα στηρίξει το Γιωργαλλίδη, αλλά και τον Κωνσταντίνο Παναγή που είναι ο πιο ταλαντούχος πορτιέρο κάτω των 21 στο νησί.

Από κει και πέρα, “ψιθυρίζεται” όλο και πιο έντονα πως η απόφαση είναι συνδεδεμένη και με ειλημμένη απόφαση για εκ νέου μείωση του μπάτζετ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα βρίσκει πολύ σκούρα ενόψει κριτηρίων Μαρτίου και οι παράγοντες της υποστηρίζουν ότι δεν είναι βέβαιο αν θα περάσουμε. Από την ομάδα δεν επιβεβαιώνεται απολύτως τίποτα, αλλά είναι πολύ πιθανόν ο προϋπολογισμός του χρόνου να μειωθεί κατά κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με αυτό το σκεπτικό, σκέφτηκαν πως δεν χρειάζεται και Γιωργαλλίδης και Μορέιρα. Και  Ζοσέ έχει σχεδόν διπλάσιες απολαβές.