Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μυαλό στο ντέρμπι

Το μυαλό στο ντέρμπι

kaz-derby-apoel-328


Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να μην “ταράχθηκε” από τα χθεσινά μαντάτα για το Ζοσέ Μορέιρα. Ο Πορτογάλος είχε δεθεί με τον κόσμο και είναι λογική η ενασχόληση μας με το θέμα. Η απόφαση όμως είναι τελεσίδικη και από τη στιγμή που ο προπονητής αυτό αποφάσισε, αυτό πρέπει να γίνει. Το Σάββατο έχουμε αιώνιο ντέρμπι και το μυαλό μας εκεί πρέπει να στραφεί.

Όσες φορές πήγαμε σε παιχνίδι με άλλα θέματα να μας απασχολούν, χάσαμε και χωρίς να μπούμε τόσο στο ματς. Με άλλα λόγια βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας, κάναμε δώρο στους αντιπάλους μας. Ας μην αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί. Να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι, να το κερδίσουμε και να αφήσουμε όλα τα άλλα πίσω μας. Στο τέλος της ημέρας εκείνο που μετράει είναι να κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν έχουμε πολυτέλεια για δεύτερη συνεχόμενη ήττα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας κρατήσει πολύ πίσω από τη μάχη για την 3η θέση. Για αυτό βλέπουμε αιώνιο ντέρμπι, ξέρουμε πως μπορούμε να το κερδίσουμε, αλλά πρέπει να πάμε στο γήπεδο με απόλυτη προσήλωση και πάθος. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε.