Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να περάσει… το τελευταίο εμπόδιο!

Να περάσει… το τελευταίο εμπόδιο!

futsal-ararat13


Το εμπόδιο του Αραράτ καλείται να περάσει η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στον αγώνα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε στο Μελκονιάν (20:30 live Omonoianews.com) και επιζητούν επιστροφή στις νίκες μετά από δύο παιχνίδι χωρίς “τρίποντο”. Η ιστορική ομάδα των Αρμενίων είναι πάντα επικίνδυνη και ειδικά στην έδρα της, ακόμη και εάν πλέον δεν διεκδικεί τίτλο αλλά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Άφησαν πίσω τους το αιώνιο ντέρμπι οι ποδοσφαιριστές του Κούλλη Μαυρουδή, που όλη την εβδομάδα δουλεύουν σκληρά για αυτό το παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας πάει με τρεις απουσίες. Χωρίς τον Τάσο Σκαμπύλη, τον Κώστα Πολυβίου και το Βάγκνερ θα παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά υπάρχει η πίστη ότι θα αντικαταστηθούν επάξια από τους συμπαίκτες τους. Κανένας στο πράσινο στρατόπεδο δεν σκέφτεται τίποτα άλλο, παρά μόνο τον αγώνα που έχει μπροστά της η ομάδα, με το μοναδικό στόχο να κερδίσει και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Η ψυχολογία των παικτών μας θα περίμεναν πολλοί ότι δεν θα ήταν στην καλύτερη της κατάσταση αλλά άπαντες έχουν πεισμώσει περισσότερο μετά από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Αποφασισμένοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το ζητούμενο οι πράσινοι, με καθαρό μυαλό και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του προπονητή τους.