Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Αδέρφια μου, συγγνώμη…”

“Αδέρφια μου, συγγνώμη…”

pantelis2


Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 είχε χθες την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο της στο Πρωτάθλημα Elite σε αγώνα μπαράζ κόντρα στην Αγία Νάπα. Δεν τα κατάφερε αφού έχασε με 4-2, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δυο λάθη του τερματοφύλακα της Παντελή Βασιλείου. Ο Παντελής ήταν σταθερότατος όλη τη χρονιά και κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε ένα ολόκληρο γύρο. Βρέθηκε όμως σε άσχημη μέρα και με το τέλος του ματς, ένιωθε πως κρέμασε τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Όλοι ανεξαιρέτως οι συμπαίκτες, προπονητές και άνθρωποι της ακαδημίας, στήριξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο το νεαρό πορτιέρο και προσπάθησαν να του ανεβάσουν το ηθικό. Ο ίδιος όμως ένιωθε πολύ άσχημα, ήταν για ώρες μετά το ματς απαρηγόρητος και με γράμμα/δημοσίευση στο Facebook να είπε μια συγγνώμη στα αδέρφια του:

Σήμερα ζω τη χειρότερη μου μέρα στο ποδόσφαιρο και θέλω να πω κάποια λόγια σε κάποιους. Προς τους συμπαίκτες μου: Αδέρφια μου συγγνώμη που σήμερα έγινα η αιτία να σας στερήσω τη νίκη που θα μας οδηγούσε στο πρωτάθλημα Elite. Η αποκλειστική ευθύνη είναι δική μου. το χειροκρότημα σας και τις αγκαλιές σας όταν μπήκα στο λεωφορείο θα τις θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου. Είμαι περήφανος που είμαι συμπαίκτης σας. Προς τους προπονητές μου: Ξέρω πόσο πολύ πιστεύετε σε μένα και πόσο με βοηθάτε καθημερινά. Σήμερα η πολλή αυτοπεποίθηση με οδήγησε σε ένα λάθος που στοίχισε στην ομάδα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Προς τους γονείς μου: Ξέρω πόσο με αγαπάτε και με στηρίζετε. Ξέρω πως μέχρι σήμερα σας έκανα περήφανους στα γήπεδα. Συγγνώμη αν σήμερα σας προσέβαλα με τη συμπεριφορά μου, θα σας κάνω ξανά περήφανους. Προς τον ένα και μοναδικό που μου είπε πως ξόφλησα: Θέλω να σου θυμίσω πως είμαι ο τερματοφύλακας που δεν δέχθηκε γκολ για ένα γύρο. Ότι κι αν λες δεν ξόφλησα. Είμαι δυνατός και από αύριο επιστρέφω στις προπονήσεις με πιο πολύ πάθος. Την επόμενη φορά που ο προπονητής μου θα με βάλει κάτω από τα δοκάρια θα σου κλείσω το στόμα. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν στη πιο δύσκολη στιγμή μου και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός για το καλό της ομάδας μου.

Αν είναι ένα πράγμα που βγαίνει από τα πιο πάνω, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 είναι πραγματική οικογένεια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του τεχνικού τημ και της ακαδημίας για την προσέγγιση τους στο μικρό ποδοσφαιριστή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του που τον στήριξαν τονίζοντας του πως κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα, ανεξάρτητα από το ποιος πετυχαίνει τα γκολ, κάνει τις αποκρούσεις ή τα λάθη. Και συγχαρητήρια στο μικρό που αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Παντελή, λάθη κάνουν όλοι οι τερματοφύλακες του κόσμου. Το σημαντικό είναι πώς ανακάμπτουν από αυτά. Συνεχίστε όλοι στην ακαδημία τη καλή δουλειά!